CLuse-MINUIT-MESH-FULL-BLACK-CL30011-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

CLUSE MINUIT MESH FULL BLACK CL30011

99,95

De Minuit collectie brengt een ode aan heldere nachten en elegante avondlooks.

Het ontwerp van dit lichtgewicht horloge is fashionable en subtiel tegelijk. Het horloge heeft een diameter van 33 mm.

Matzwart is gecombineerd met een zwarte wijzerplaat en zwarte edelstalen mesh band om een stijlvol, minimalistisch uurwerk te creëren.
Zwart: de basiskleur voor modern minimalisme, zonder compromis. De zwarte horloges van CLUSE zijn verguld met een zwarte titanium finish. Geborsteld voor een ingetogen matte look. Mysterieus opvallend met premium elegantie.

De band is eenvoudig te verwisselen, zo kun je jouw horloge personaliseren.

Kom langs bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen om de hele collectie van Cluse op uw gemak te bewonderen en te passen, wij helpen u graag!

Categorie:

Product Description

CLUSE MINUIT MESH FULL BLACK CL30011
Merk: Cluse
Serie: Minuit
Doelgroep: Dames
Artikelnummer: CL30011
Kleur kast: Zwart
Kleur wijzerplaat: Zwart
Diameter kast: 33 mm
Materiaal band: Edelstaal
Breedte band: D16 mm
Kleur band: Zwart
Sluiting: Milanese sluiting
Materiaal kast: Metaal
Dikte kast: 7 mm
Uurwerk: Quartz
Glas: Mineraal
Tijdsaanduiding: Analoog
Waterdichtheid: 3 ATM
Garantie: 2 Jaar

Bekijk ook onze andere Cluse horloges en bezoek onze winkel. Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel verkooppunt van Cluse horloges.

Over Cluse Minuit

Twaalf uur. Alleen het magische uur wordt getoond. Romeinse cijfers voor een vleugje glamour. Een minimalistische wijzerplaat voor een eigentijdse uitstraling. Kleiner van formaat dan onze klassiekers, maar een even subtiel statement.

Over Cluse

Ons verhaal begint bij het vinden van schoonheid in eenvoud. Eenvoud hoeft volgens ons absoluut niet saai te zijn, het straalt juist finesse en elegantie uit. Met eenvoud blijf je dicht bij jezelf en word je niet afgeleid van de echt belangrijke dingen in het leven.

Vanuit deze filosofie zijn we minimalistische en elegante horloges gaan ontwerpen die perfect passen bij de stijlvolle vrouw. Een CLUSE horloge haalt het beste uit wat je draagt naar boven en is de kers op de taart van elke outfit. CLUSE is er niet alleen om aan te wijzen hoe laat het is, we zijn er om je te laten stilstaan bij jouw mooiste momenten en om aandacht te trekken in alle eenvoud.