CLUSE-LA-BOHEME-MESH-GOLD-BLACK-CL18117-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

CLUSE LA BOHÈME MESH GOLD BLACK CL18117

99,95

Gestroomlijnd minimalistisch design. Een symfonie van symmetrie en perfecte vormen. Duistere geometrie en een overduidelijk eigentijds karakter.

Verpakt in een grijs kunstleren etui. Net zoals bij al onze horloges uit de La Bohème-collectie kun je dit horloge gemakkelijk personaliseren met alle leren of mesh bandjes uit de La Bohème- of La Roche-collectie.

Kom langs bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen om de hele collectie van Cluse op uw gemak te bewonderen en te passen, wij helpen u graag!

Bekijk ook onze andere Cluse horloges en lees meer over deze horlogecollectie!

Categorie:

Product Description

CLUSE LA BOHÈME MESH GOLD BLACK CL18117
Merk: Cluse
Serie: LA BOHÈME
Doelgroep: Dames
Artikelnummer: CL18117
Kleur kast: Goud
Kleur wijzerplaat: Zwart
Diameter kast: 38 mm
Materiaal band: Edelstaal
Breedte band: 18 mm
Kleur band: Zwart
Sluiting: Milanese sluiting
Materiaal kast: Metaal
Dikte kast: 7 mm
Uurwerk: Quartz
Glas: Mineraal
Tijdsaanduiding: Analoog
Waterdichtheid: 3 ATM
Garantie: 2 Jaar

Bekijk ook onze andere Cluse horloges en bezoek onze gezellige winkels in Coevorden en Emmen. Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel verkooppunt van Cluse horloges.

Over CLUSE LA BOHÈME

Modern minimalisme. Op en top Parijse chic. Eigentijdse elegantie opnieuw vormgegeven. Het subtiele statementhorloge – en het originele ontwerp dat de inspiratie vormde voor de CLUSE-filosofie.

Over Cluse

Ons verhaal begint bij het vinden van schoonheid in eenvoud. Eenvoud hoeft volgens ons absoluut niet saai te zijn, het straalt juist finesse en elegantie uit. Met eenvoud blijf je dicht bij jezelf en word je niet afgeleid van de echt belangrijke dingen in het leven.

Vanuit deze filosofie zijn we minimalistische en elegante horloges gaan ontwerpen die perfect passen bij de stijlvolle vrouw. Een CLUSE horloge haalt het beste uit wat je draagt naar boven en is de kers op de taart van elke outfit. CLUSE is er niet alleen om aan te wijzen hoe laat het is, we zijn er om je te laten stilstaan bij jouw mooiste momenten en om aandacht te trekken in alle eenvoud.