Mi-Moneda-sieraden-hangers,-ringen,-pendant-originele-sieraden-bij-Wolters-Juwliers-Coevorden-Emmen

Sunsets are proof that endings can be beautiful.

 

Na vele jaren van ongekend succes heeft Mimoneda besloten te gaan sluiten. Heel jammer want we hebben genoten van dit merk.
De voorraad die nu aanwezig is bieden we aan voor de helft van het geld. Nabestellen is niet mogelijk, want Mimoneda is echt gestopt.

DE MM ICON COLLECTIE

De MM ICON collectie bestaande uit ovaal vormige zegelringen en pendants met emaille; in klassiek zwart, maar ook bijzondere en opvallende kleuren!  De op Vintage geïnspireerde collectie heeft een iconische touch. Je kiest eerst je favoriete zegelring of pendant, bijvoorbeeld klassiek zwart of juist een opvallende kleur.  Dan voeg je een icon toe. Wat het zo leuk maakt is dat deze icons (die je zelf in het sieraad plaatst) verwisseld kunnen worden. De icons passen op zowel de zegelringen als op de pendanten.

De verwisselbare feature zorgt ervoor dat jij eindeloos kunt blijven combineren. De ene dag draag je jouw eigen initiaal in de ring om je vervolgens op een zonnige dag in Parijs te wanen met de schattige croissant in de pendant.  Of je nu je nu voor een streetstyle, chic office, of natural beauty look gaat. Je maakt ongetwijfeld een fashion statement met de MM ICON collectie!

Shop nu jouw nieuwe sieraden bij Wolters Juweliers in Coevorden of Emmen.

MM ICON collectie shoppen bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen
Mi Moneda Icons collectie sieraden bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen
Mi Moneda Icons zegelringen en pendants Wolters Juweliers Coevorden Emmen
MM Vintage Mi Moneda kopen bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

De MM Vintage collectie

 

De MM Vintage collectie bestaande uit prachtige ovaal en squared vormige zegelringen en minimalistische pendants. De zegels zijn eenvoudig te draaien door het unieke draaisysteem, waardoor ze aan twee zijden gedragen kunnen worden.

De sieraden zijn voorzien van toepasselijke quotes zoals:  ‘You’re a gem’ en ‘Life is too short to wear boring jewelry’, maar daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijke touch aan de sieraden te geven door er bijvoorbeeld initialen of je favoriete quote op te graveren!

Mi Moneda betekenisvolle sieraden graveren persoonlijke tekst Wolters Juweliers Coevorden Emmen

MM MONOGRAM COLLECTIE

Mo · no · gram: een ontwerp dat is samengesteld uit een of meer letters, vaak met elkaar verweven. Maak kennis met onze Monogram-serie! De MM Monogram-collectie is een verzameling met tags om aan je ketting of oorbellen te dragen. Monogrammen werden voor het eerst gezien eeuwen geleden in Griekenland op munten.

 

Monogram collectie Mi Moneda Wolters Juweliers Coevorden Emmen
Mi Moneda Monogram Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Mi Moneda heeft deze oude traditie een nieuwe look en feel gegeven! Aan de ene kant van de tags vind je de citaten zoals ‘Love Life, leave a little sparkle wherever you go’ en 'Carpe Diem, don’t count the days, make the days count’. De andere kant van de tag is blanco en perfect om je eigen persoonlijke ontwerp te graveren. Wil je je eigen persoonlijke monogram, een speciale datum of een handgeschreven boodschap van je dierbaren? Alles is mogelijk, jij bent de ontwerper!

MI MONEDA Monogram maak je eigen monogram sieraad Wolters Juweliers Coevorden Emmen
Mi Moneda Legacy luxe uitstraling sieraden Wolters Juweliers Coevorden Emmen

CREATE YOU OWN LEGACY!

Met elke pendant en ring ontvang je een gratis geboortesteen; een Swarovski-kristal dat een geboortemaand vertegenwoordigt! Of je kiest een kleur naar keuze. Het is zelfs mogelijk om twee geboortestenen te dragen in je MM Legacy pendant. Naast een geboortesteen is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een eerste melktand in de hanger te dragen.

DE MM LEGACY COLLECTIE

De MM Legacy-collectie ziet er niet alleen luxueus uit, hij heeft ook een kostbaar verhaal van binnen. De druppelvormige pendanten en ringen dragen een geheim vanbinnen ...

Mi Moneda Legacy sieraden met een verhaal Wolters Juweliers Coevorden Emmen
Mi Moneda ruime collectie sieraden bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

In totaal zijn er meer dan 350.000 stijlcombinaties mogelijk.Deze bijzondere sieradenlijn kent al wereldwijd vele fans, waaronder beroemdheden en stylisten. Zo zijn Rihanna, Kendall Jenner, Vanessa Hudgens, Halle Berry, Patty Brard, Olcay Gulsen, Yolanthe Sneijder-Cabau en Quinty Trustfull al gespot met dit merk.

Shop nu jouw nieuwe sieraden bij Wolters Juweliers in Coevorden of Emmen.

Mi Moneda shoppen bij Wolters Juweliers

Wolters Juweliers is officieel dealer van het innovatieve, luxe sieradenmerk Mi Moneda wat is opgericht in 2009 en heeft meer dan 1800 verkooppunten wereldwijd. Mi Moneda betekent “Mijn Munt” in het Spaans en verwijst naar het persoonlijke karakter van de sieraden.

Mi Moneda pendant veel combinaties mogelijk Wolters Juweliers Coevorden Emmen