MelanO Twisted ringen MelanO Cateye ringen Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hoogeveen Hardenberg

MelanO Cateye ringen en Twisted ringen verkrijgbaar bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Met de ringen van MelanO kun je eindeloos combineren. Creëer een set ringen die echt uniek is. De ringen van MelanO kunnen gecombineerd worden met zettingen (Twisted) of met balletjes (Cateye). Hoe fijn is het als je jouw sieraad kan aanpassen aan jouw outfit of stemming!

Bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen vindt je de Cateye en Twisted serie van MelanO, bestaande uit moderne ringen van stainless steel en zilver. Alle zettingen of balletjes uit deze series zijn verwisselbaar, dus varieer erop los! Ontdek de collectie bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen, wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van MelanO Twisted ringen en Cateye ringen. Ook voor onze klanten uit Hoogeveen of Hardenberg. Ben je op zoek naar specifiek artikel van MelanO? Stel gerust jouw vraag via de mail of bel naar onze winkel.

MelanO Twisted ringen MelanO Cateye ringen Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hoogeveen Hardenberg

Twisted ringen

Nieuwe Twisted Meddy’s

MelanO heeft zich laten inspireren door minimalisme, geometrische vormen en luxe materialen. Met de nieuwe Twisted Meddy's kun jij dit voorjaar nog meer spannende combinaties maken.

Wilt jij dit voorjaar indruk maken? Combineer primaire kleuren zoals blauw en zwart met één of meer geometrische vormen.
De gloednieuwe Twisted Meddy’s zijn strak en luxe tegelijk. Kom langs bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen en laat je verassen door de nieuwe collectie!

Over de Twisted ringen

De Twisted ringen collectie is een moderne serie gemaakt van stainless steel, verkrijgbaar in Silver, Rose Gold of Gold, in 6 en 8 mm. De ringen zijn te stapelen en zorgen op deze manier voor een origineel speciaal effect. De MelanO Twisted Meddy's worden door middel van schroefdraad eenvoudig bevestigd aan de ring. De Twisted ringen hebben een betaalbare prijs en maken het daardoor mogelijk om lekker veel te wisselen met de verschillende kleuren.

Twisted is city chique pur sang, stijlvol en verleidelijk. Voor sterke persoonlijkheden die houden van een twist.

Cateye ringen

De Cateye collectie is de meest bekende collectie van de MelanO sieraden; Chique, uniek en speels tegelijkertijd. Voor vrouwen die weten wat ze willen en met flair door het leven gaan. De Cateye ringen zijn gemaakt van sterling 925 zilver.  De Cateye ringen zijn er in verschillende maten: 6, 8, 10 en 12 mm. Wissel bij de Cateye serie keer op keer het balletje in jouw ring en maak zo jouw sieraden passend bij jouw outfit.

Cateye Balls

De Cateye balletjes zijn er in verschillende maten: 6, 8, 10 en 12 mm. De maat geeft precies aan welk Cateye balletje hoort bij welk sieraad. Dus een 8 mm balletje is geschikt voor een 8 mm ring. Koop verschillende Cateye balletjes en creëer bij elk outfit een bijpassend sieraad.

Deze balletjes zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende uitvoeringen, o.a. : edelstenen, zilver, goud, zirkonia`s.

Hoe verwissel je de Cateye Balls

Wilt je het balletje verwisselen voor een andere kleur? Het balletje verwissel je eenvoudig door deze van bovenaf naar beneden te drukken in de ring. Vervolgens kun je van onderaf aan de binnenkant van de ring een nieuw balletje plaatsen en die druk je omhoog, totdat deze vast klikt. Hiermee voorkom je dat de uiteinden van de ring uit elkaar worden gedrukt, waardoor het balletje niet meer goed klem zit. De ring heeft een verend mechanisme. Wanneer je bent gewisseld van balletje kun je de uiteinden van de ring ligt naar elkaar toe drukken. Zo blijft het balletje goed geklemd in de ring zitten.

MelanO Twisted ringen MelanO Cateye ringen Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hoogeveen Hardenberg

Over MelanO

Zoals de seizoenen wisselen, zo verandert je stemming. Van zomerse sprankelingen, naar een dynamische herfst en een ingetogen winterse warmte. Momenten die net even wat anders zijn. Feestelijk of formeel. Chique of quasi nonchalant. Speels of strak. Maar altijd onderscheidend. Opvallend. En vooral passend bij jezelf. MelanO stimuleert je om je je eigen creativiteit aan te spreken. Om je te laten inspireren.

Het Bedrijf

MelanO is een hands-on bedrijf afkomstig het Zuiden van Nederland. Dit merk combineert een praktische innovatieve instelling met een warme benadering. Mix and match. Eindeloze combinaties. Wisselen zonder verwisselbaar te zijn. MelanO. Colour your moment.

MelanO Twisted ringen MelanO Cateye ringen meddy's Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hoogeveen Hardenberg

MelanO Twisted ringen en Cateye ringen voor al onze klanten uit Emmen, Hoogeveen, Hardenberg en omstreken

Als je woonachtig bent buiten Emmen, in bijvoorbeeld Hoogeveen of Hardenberg, is Wolters Juweliers niet alleen vanwege onze ruime collectie jouw beste optie wanneer je op zoek bent naar MelanO ringen. Hiernaast profiteer je namelijk van uitmuntende kennis van zaken met als gevolg een deskundig en eerlijk advies. Bovendien zijn de winkels in zowel Coevorden als Emmen goed bereikbaar en toegankelijk. Kom daarom gerust eens langs en bewonder het brede assortiment.