Fossil Horloges bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel dealer van Fossil horloges. Sinds 1984 worden de horloges gemaakt, zowel voor dames als voor heren. Ze worden gemaakt door een bijzonder geïnspireerde en creatieve groep ontwerpers, die het mooie en strakke uiterlijk bedenken. De horloges moesten niet alleen praktisch zijn, maar ook stijlvol, trendy en chique.

De vintage lifestyle uit de Amerikaanse jaren 1950 is goed terug te vinden in de creaties, maar de moderne creativiteit en een goed gevoel voor humor maken het tot een van de modernste horlogemerken ter wereld. Doordat het merk zich in het midden van het prijssegment heeft gepositioneerd zijn de horloges zowel elegant en stijlvol als betaalbaar.

De horloges worden tevens geleverd in een speciaal en uniek blikken doosje, de “Fossil Watch-Can”. Deze Watch-Box is inmiddels bijna net zo populair als de horloges die erin verpakt zitten en worden dan ook wereldwijd verzameld.

Kom langs in onze winkel in Coevorden of Emmen en shop de nieuwste modellen uit de collectie. Bent u op zoek naar een specifiek model? Neem contact met ons op via coevorden@woltersjuweliers.nl  of bel ons op (0524) 512 477. Liever het gemak van online winkelen? Koop uw nieuwe horloge nu in onze webshop: juweliers.nl

Bezoek ook onze pagina over de smartwatches van Fossil: Q smartwatches

fossil-horloge-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevoren-Emmen

Fossil voor regio Emmen, Hoogeveen en Hardenberg

Onze winkels in Emmen en Coevorden liggen dermate gunstig dat ze ook gemakkelijk te bereiken zijn vanuit Hoogeveen en Hardenberg. Als officieel dealer van Fossil kunnen wij u optimaal van dienst zijn en weet u zeker dat u met een fantastisch horloge naar huis gaat. U kunt een routebeschrijving opzoeken via onze contactpagina, of door het adres te gebruiken onderaan alle pagina's op deze website. Zo hoeft u niet langer te zoeken naar Fossil in Hoogeveen of Hardenberg, want u heeft ons al gevonden!

fossil hoogeveen fossil hardenberg wolters juweliers coevorden emmen