EBEL horloge inruilactie. Tot € 2000,= inruilwaarde.

EBEL inruilactie. U heeft jarenlang plezier gehad van uw EBEL horloge.
U wilt iets anders, frisser en moderner. Maar wel een EBEL.
Dan kunt u gebruikmaken van de tijdelijke inruilactie van uw EBEL dealer Wolters Juweliers.

Hoe werkt het?

Bij aanschaf van een nieuwe EBEL horloge, kunt u uw oude EBEL horloge (ongeacht staat of leeftijd) bij ons inruilen. Bij aanschaf van een EBEL horloge tot €3000,- ontvangt u € 500,- korting op een nieuw exemplaar. Bij aanschaf van een nieuw EBEL horloge vanaf € 3000,- krijgt u maar liefst € 1000,- korting op een nieuw exemplaar! Bij duurdere modellen in overleg, kan dit oplopen tot € 2000,= Bekijk onze speciaal geselecteerde collectie EBEL horloges.

Goede keuze.
EBEL is steeds vernieuwend. De nieuwe lijn EBEL Sports Classic, Ebel Discovery en de EBEL WAVE zijn de nieuwe lijnen die gebaseerd zijn op de  succesvolle klassiekers uit de jaren '70. Zo herkenbaar EBEL. Maar ook zo eigentijds en modern. Net als de spijkerbroek uit de jaren '70, die alles overleefd heeft.
De EBEL Brasilia vinden we nog steeds een topper, maar helaas vindt de consument vierkant minder leuk. Vandaar dat we de modellen van de Brasilia in de aanbieding hebben gedaan. Kijk in onze shop naar de aanbiedingen, zeer scherpe geprijsd!  Onze aanbiedingen zijn van korting uitgesloten.