Duikhorloges-shoppen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Duikhorloges

Het duikhorloge is één van de onderdelen van de standaard uitrusting van een duiker. Tijdens het snorkelen is het fijn om een duikhorloge te dragen, maar de tool is essentieel voor een duiker. Bij Wolters Juweliers hebben we diverse duikhorloges te koop voor een goede prijs. Kom langs in de winkel of shop nu uw duikhorloge online.

SEIKO PROSPEX DUIKHORLOGES

Casio G-SHOCK Duikhorloges

Professionele horloges voor elke sportieve uitdaging

Voor de ware horlogemaker is het bouwen van een Adventure Sports horloge –ter land, op zee of in de lucht – één van de grootste uitdagingen. Na het bouwen van het eerste duikershorloge in 1965, is Seiko er keer op keer in geslaagd om - met waarlijk professionele specificaties - te voldoen aan de hooggespannen verwachtingen van sport- en professionele duikers. Sinds 1965, komt in Seiko Prospex alle opgebouwde expertise samen in één collectie met waarlijk professionele specificaties.

Seiko is officieel horlogepartner van PADI. Seiko en PADI™ delen een passie voor zowel het veiliger en aantrekkelijker maken van de duiksport, als het beschermen van de onderzeewereld.

Bekijk al onze SEIKO horloges of kom langs bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen.