DKNY horloge bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is Officieel dealer van het merk DKNY horloges. Donna Karan New York, Donna Karan is een Amerikaanse ontwerpster die vooral bekend is geworden in de modewereld.

De DKNY Collectie

De elegante collectie dames horloges zijn horloges van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Het merk biedt een ruime keuze aan materiaalsoorten, de horlogebanden zijn gemaakt van: staal, kunststof, keramiek of leer. Naast zilver-en goudkleurige horloges bevat de collectie ook veel roze en wit.

Kom langs bij Wolters Juweliers in Coevorden of Emmen en ontdek deze prachtige elegante collectie. Ook hebben wij diverse andere trendy merken in onze winkel die u op uw gemak kunt bekijken. Bent u op zoek naar een specifiek model? Stel uw vraag via coevorden@juweliers.nl of bel: (0524) 51 24 77, wij helpen u graag!

Leuke Promo zien?

DKNY nu ook makkelijk verkrijgbaar voor de regio's Emmen, Hoogeveen en Hardenberg

Doordat de winkels van Wolters Juweliers Coevorden Emmen makkelijk te bereiken zijn vanuit allerlei richtingen, kunt u voor DKNY ook bij ons terecht als u woonachtig bent in de regio Hoogeveen of Hardenberg. Zo hoeft u dus niet het hele land door te zoeken of deze prachtige horloges online te bestellen, zonder ze even echt bekeken te hebben.

DKNY Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hoogeveen Hardenberg