Casio-g-shock-onverwoestbaar-degelijke-horloges-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Casio G Shock horloge kopen bij Wolters Juweliers

Terug van weggeweest Casio G Shock. Bestand tegen alle weersinvloeden, water, modder, schokken. Supersterk. Onze militairen van de luchtmobiele brigade nemen bij voorkeur een Casio G Shock mee op missie.
Casio G Shock heeft vele modellen die veel in zich hebben:

  • Onverwoestbaar: Vele dreunen op de kast laat uw G Shock ongemoeid.
  • Waterdicht
  • Licht: Ook in het donker kunt u de tijd zien.
  • Gewicht: Een kunststof Casio voelt u bijna niet.
  • Solar: Is het horloge uitgerust met een Solar functie, dan laadt het horloge zichzelf op middels Zonne-energie, de kast hoeft nooit meer open en blijft waterdicht, omdat de pakking niet meer los hoeft.
  • Wave Ceptor: Radiografisch gestuurde horloges. Radiocontrolled horloge. Met deze functie ontvangt uw horloge een paar keer per dag een tijdssignaal. uw horloge loopt altijd exact op tijd.

Shop nu Casio G-SHOCK bij Wolters Juweliers

Nieuwe G Shock modellen

Casio introduceert de nieuwste toevoeging aan zijn reeks Rangeman-horloges: De GPR-B1000. Dit nieuwe horloge is geschikt voor de meest extreme omstandigheden en is het eerste horloge ter wereld dat is voorzien van GPS-navigatie en lichtenergie. De Rangeman-horloges zijn onderdeel van de robuuste ‘Master of G’-horlogeserie en beschikken over de zogenaamde Triple Sensor-technologie. Deze technologie wordt gebruikt voor het bepalen van de kompasrichting en meet daarnaast de luchtdruk, hoogte en temperatuur.

Sterk en onverwoestbaar

Het ontwerp en gebruikte materiaal maken de GPR-B1000 extra robuust. Het horloge is stof-, vuil- en modderbestendig en bestand tegen temperaturen tot -20°C. Daarnaast is de band versterkt met carbonvezels en is het uurwerk voorzien van hoogwaardig saffierglas. De achterzijde is gemaakt van keramisch materiaal, wat het draadloos opladen en gps-ontvangst ondersteunt. Ook maakt het 2 millimeter dikke keramische materiaal het horloge schokbestendig en waterdicht tot 200 meter. De GPR-B1000 is dus speciaal ontworpen om de meest extreme omstandigheden te doorstaan, en daarmee de nieuwste evolutie van G-Shock.

Casio-g-shock-g-squad-serie-GBA-800--horloge-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Casio-g-shock-rangeman-GPR-B1000-1ER-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

G-SQUAD

Een andere nieuwe serie shockproof G-Shock-horloges is de: G-Squad-serie. De horloges hebben een stylish look, zijn uitgerust met een versnellingssensor en te koppelen aan een smartphone-app. Het eerste horloge in de G-Squad-serie is de GBA-800, verkrijgbaar in zes uitvoeringen.

De nieuwe GBA-800 heeft een ingebouwde accelerometer die bijhoudt hoeveel stappen je dagelijks zet en of dat in wandel- of hardlooptempo is. Het aantal stappen zie je direct op het display. Via bluetooth is het horloge aan je smartphone te koppelen en stuurt het data naar de G-Shock Connected-app. Zo houden gebruikers bij hoeveel stappen ze al gezet hebben en hoeveel calorieën ze daarbij verbrand hebben.

Altijd de juiste tijd

De GBA-800-horloges zijn verkrijgbaar in effen kleuren, en hebben door de wijzers een uitstraling van een analoog uurwerk. Verder hebben ze een aangepast uurwerk, zodat de horloges ondanks het compacte formaat ruimte bieden aan het bluetooth-systeem en de versnellingssensor. De GBA-800 toont bovendien altijd de juiste tijd, doordat hij vier keer per dag verbinding maakt met een tijdserver via een gekoppelde smartphone. Een horloge dat zowel presteert als praktisch is

Slimme horloges met een mooi design produceren die onder alle omstandigheden presteren, kom deze slimme horloges bekijken bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen.

Wolters Juweliers dealer Casio horloges

In de jaren 80 waren we al dealer van Casio. Ook toen al was Casio super in kwaliteit. Maar de Gadgets kwamen niet meer aan. De G Shock kwam in de late jaren 90. Mooi, maar iets te duur, met hoogtemeters etc.
Casio, Japans, was de baanbreker in prijs met digitale horloges in kwaliteit en vooral prijs. Seiko was veel duurder. Wij dachten op een gegeven moment, Casio is niet meer hip, dus concentreerden we ons op de modemerken zoals Fossil, Michael Kors, DKNY, en meer.

Tot onze verbazing werd Casio weer hip. Dat is goed te begrijpen, want toen en nu is Casio een super kwaliteitsproduct voor een goede prijs voor de tijd waarin we leven. Lang dachten we dat onze klant voor de mooie vormgeving gaat en niet voor de functionaliteit. Daarin hebben we ons vergist. We hebben met veel enthousiasme een basiscollectie van Casio in huis gehaald. Die is veel beter dan andere digitale merken.
Bent u een boer of bouwvakker doe dan gewoon een digitaal horloge om voor € 39,= en dan gaat hij jaren mee, met twee jaar garantie op kapot gaan van uurwerk.

Casio-horloges-stevige-onverwoestbare-horloges-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen