Op zoek naar een Breil horloge? Koop de mooiste Breil horloges bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hardenberg Hoogeveen

De nieuwste Breil horloges bij Wolters Juweliers

De Beaubourg collectie

Een collectie gebaseerd op de fameuze Breil-collectie uit 1978. Deze gave extensies tonen dat collectie anno 2017 dezelfde kenmerkende horlogekast en fraaie lederen band met opvallende sluiting heeft. De kwalitatieve afwerking van de Beaubourg is uitstekend. Ontdek de nieuwste modellen bij Wolters Juweliers, bezoek onze winkels in Coevorden of Emmen.

Dames en herenhorloges

Ontdek de nieuwe analoge Beaubourg met mesh band, een allblack chronograaf en de drie nieuwe aantrekkelijke damesvarianten. Deze damesvariant heeft een diameter van 32 mm en is voorzien van een trendy zachtroze leren band; een prachtige stalen mesh band; of een rosékleurige kast met een donkerbruine mesh band.

Grote collectie stijlvolle Breil horloges bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Over Breil

Het Italiaanse merk maakt al horloges sinds 1939 en is in 2002 ook geïntroduceerd in Nederland. Het merk is onder andere bekend van de campagne “Don’t touch my Breil”, en later van “If only my Breil could talk”. De horloges worden gekenmerkt door stoere, sensuele en eigenzinnige modellen. Het is een innovatief merk, zo was dit het eerste merk dat een band van rubber gebruikte voor een horloge. De collectie horloges bestaat uit modellen voor zowel heren als dames. Alle horloges hebben een uitmuntend Zwitsers uurwerk en natuurlijk een prachtig Italiaans design, met veel oog voor detail.

 

Wolters Juweliers Coevorden Emmen heeft een brede klantenkring voor  Breil horloges. Klanten uit de omgeving Emmen, Dalen, Hoogeveen, Hardenberg, Gramsbergen zijn uiteraard welkom de breil collectie in Coevorden te bekijken.