Ebel horloge Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Uw oude Ebel horloge is geld waard

Ebel is een zeer bekend horlogemerk dat al sinds 1911 de meest spraakmakende horloges ontwerpt. Heeft u een oud Ebel horloge in huis liggen en zou u hem graag willen vervangen voor een nieuw exemplaar? Bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen kunt u uw Ebel horloge inruilen!

Ebel horloges gaan lang mee, maar soms wilt u toch een nieuw exemplaar aanschaffen dat er net iets moderner uit ziet. U kunt dan profiteren van onze inruilactie!

Hoe werkt het?

Bij aanschaf van een nieuwe Ebel horloge, kunt u uw oude Ebel horloge (ongeacht staat of leeftijd) bij ons inruilen. Bij aanschaf van een Ebel horloge tot €3000,- ontvangt u €500,- korting op een nieuw exemplaar. Bij aanschaf van een nieuw Ebel horloge vanaf €3000,- krijgt u maar liefst €1000,- korting op een nieuw exemplaar! 

Ebel bij Wolters Juweliers

In ons atelier kunnen we veel voor u betekenen. Omdat wij official Ebel dealer zijn, beschikken wij over de originele Ebel onderdelen. Mocht het voorkomen dat uw horloge een onderhoudsbeurt of reparatie nodig heeft, of dat de batterij vervangen moet worden, dan bent u ook daarvoor bij ons aan het goede adres.
Voor al uw reparatie werkzaamheden kunt u bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen terecht.
Uiteraard krijgt u een prijsopgave indien u dit wenst, zodat u niet voor verrassingen staat!

 

Wolters Juweliers Coevorden Emmen verkoopt Ebel.nl
Ebel.nl horloge Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Ebel

Al sinds 1911 symboliseren EBEL horloges pure perfectie en een passie voor design. Een subtiele symbiose van creativiteit en technische precisie, van functies en emoties. Elegantie en harmonieuze lijnen zijn de belangrijkste kenmerken van de EBEL horloges, die op elke plek en op elk tijdstip tot hun recht komen. Of u nu op kantoor bent, op de tennisbaan, of op een chique gala.
EBEL horloges is Zwitserse topkwaliteit en valt in de categorie Rolex, Breitling, Longines en IWC.  De topklasse van de internationale horlogeindustrie, die bepaald wordt door de Zwitserse horlogeindustrie.

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel erkent dealer van EBEL horloges. Onze collectie horloges is groot en we hebben veel EBEL modellen op voorraad. Zoekt u een artikel dat niet in onze collectie zit? Dan bestellen wij deze zonder problemen voor u. Binnenkort zullen we de collectie tonen op Ebel.nl waar u de hele collectie Ebel horloges kunt bewonderen.

Vaak horen we de vraag hoe spreek ik EBEL uit?  Het antwoord is simpel: De Duitsers zeggen Ebul, de Franstaligen zeggen Ebél. Grappig detail, het maakt dus niet uit hoe u het uitspreekt.